perjantai 6. toukokuuta 2016

Kisavermeet kaapista ulos


Täällä alkaa melkein jo kuulostaa, että menisin aina Pixelillä. Noh.. on kai se myönnettävä, että tuon täpläpepun kyytiin on tullut viime aikoina noustua enemmän kuin Kaman. Toisaalta tykkään hirmuisen paljon Pixelistä, joten eipä se mua haittaakaan. Koitan saada tän postauksen ulos 6.5, joten puhun nyt ajatellen tuota päivämäärää.
        Olin viime viikon perjaintaina tutun porukan (+Milja) kanssa koulutunnilla. Mulle oli laitettu Pixel koulukisoja ajatellen. Tosiaan mulla ei oo intoo kisata Kamalla koulua. Tunnille lähdin odottavaisin ja hyvin fiiliksin. Poni oli ottanut oman jalkakylvyn ja niitä sitten toivottomana koitin putsailla. Otettuani kovanharjan käteen, oli aivan liian kova ruunan prinssijalkoihin ja steppaus alkoi. Tiesin Pixelin koittavan vaan esittää, joten heitin suitset päähän ja jalkojen harjaus olikin jo ihan fine. Hupsu poni... :D
      Tunti meni ihan ok. Teimme kolmikaarista ja avoja. Jotenki jäi vähän tyhjä olo tunnista. En osaa nyt niin hyvin sanoo mikä meni hyvin, mikä huonosti. Kolmikaarisella suoristukset onnistui, mutta poni olis voinut olla ehkä inan aktiivisempi ja asettuneempi. Avoissa alku oli aina huonompi ja loppu oli jo parempaa. Tuntu ihan oudolta mennä Pixelillä koulua, vaikkei siitä oo kun kuukausi pari aikaa, kun viimeks koulua tuuppailtiin. En osaa sanoo oliko poni kuinka hyvä. Ehkä olis voinut olla rennompi. Ratsastaja ois tunnilla voinut olla skarpimpi ja ratsastaa paremmin. Saatte vielä alkuverkasta videota, kun muuta matskua ei ole.


Eilen 5.5 meillä oli Pixelin kanssa koulukisat. Luokkana oli Tutustumisluokan kouluohjelma 2016 heC. Vaihtoehtona oli myös KN. special, mutta aikataulujen takia menin heC. Verkassa Pixel oli ihan hyvä. Sopivan reipas, eikä kyttäillyt. Rata meni meidän osalta aika hyvin ja prosenttejakin kertyi 61,11% ♥ Itse kylläkin tein pikku virheen, kun alkuun tein tervehdyksen, vaikka sitä ei ollut ohjelmassa.  Olin tosi ylpee ponista ja palkitsinkin leivillä.







Suloisuus ♥

                        Onko muilla ollut kisoja lähiaikoina? 


                                               ~Tiia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti