perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kevään viimeiset hyppelöt ja kiekurat

Moikka taas! Mulla on nyt kahdella edellisellä viikolla ollut kolme tuntia. Yhdestä saatte videon, yhdestä kerron jotakin ja viimeisestä mainitsen vaan. Elikkä ekana oli kaksi viikkoa sitten ollut esteyksäri, jonka menin eestinhevosella Tauskilla. Tunti meni ihan ok. Itse olin vähän hukassa, kun ''vieras''heppa alla. Sateisen päivän takia jouduimme menemään maneesiin..

Viime keskiviikkona meillä olikin normitunnilla esteitä. Sain Kaman, jota toivoinkin. Tunnilla meitä oli seitsemän, joka kolmen jälkeen tuntui paljolta. Onneksi sujuvalla menolla ei odotteluun mennyt ikuisuutta. Verkka oli aika perus. Pienellä ympyrällä kaksi kavalettia innarilla. Kama oli eteenkäskettävä ja ympyrällä pitikin saada säilytettyä laukka samallaisena. 
                Oon ite ollu Kaman kans enemmän hukassa nyt, kun vaihdettiin ulos, mutta ihan hyvin silti mennyt. Hypyt onnistui ihan hyvin, kunhan sai kaarteissa ratsastettua eteen ja suoristaessa pidätteet läpi. Kokonaisuudessaan onnistunut tunti. 

©Milja (ellei kuvassa ©Hertta)
Istuntatunti tekis saumaa mulle!

Kevään viimeisen tunnin suoritin koulun liikuntapäivänä, Meillä oli siis koulua ja sain pitkästä aikaa Ripan. Lähdin innoissani tunnille, tosin tunti ei yhtä riemukkaasti mennytkään. Pikkupoika oli kerännyt itsensä vapaapäivinä täyteen painetta ja energiaa ja oli kokoajan kuin lentoon lähdössä. Pukki-pomppu-pystyynnousu kiemurat selvittiin ilman tippumisia, jonka jälkeen Ripa pääsikin juoksutettavaksi, Siinä ei mikään pää noussut, mutta pari spurttia ponny päätti ottaa. 
       Takaisin selkään ja takaisin tutun laiskanpulskean Ripan kyytiin. Jee!! Poni omaitsensä, josta tykkään! Vähän eteenkäskettävä, muttei patalaiska. Tunnnista en nyt tän enempää kerro.


Syksyllä Ripa oli mun vakkari kouluratsu ja korkattiin ponin ekat kisat luokkana kn special ja prosentteja 60 ja rapiat!♥


Jos kiinnostaa mun kuulumiset suosittelen klikkaamaan @team_ponit seuraukseen instagramissa!

Terkuin Tiia! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti